Spesialtilbud

Vietnam - Saigon, Hoi An, Mai Chau, Hanoi og Halong Bay

Vietnam, 16  dager
Fra: NOK.25.935,-

Vietnam - rundreise mai-juni 2019 - kampanjetilbud

Vietnam, 13  dager
Fra: NOK.27.210,-

Opplevelser og badeferie - Kambodsja og Vietnam - Angkor Wat, Six Senses Krabey Island og Saigon

Vietnam, 11  dager
Fra: NOK.38.990,-

Vietnam 

...spennende kultur og vakker natur!

Paradisreiser tilbyr nå skreddersydde rundreiser i Vietnam, Laos, Kambodsja og Myanmar, gjerne kombinert med en flott badeferie.

Paradisreiser tilbyr også bl.a. Six Senses sine bosteder i Vietnam.
Six Senses er en kjede med svært miljøvennlige og ansvarlige hotell. De tar vare både på naturen og menneskene, og tilbyr den beste kvalitet på mat og service.

Våre hotell i Vietnam passer perfekt for en romantisk parreise/ bryllupsreise eller en luksuriøs familieferie. Kombiner gjerne flere av våre hotell i Vietnam, eller kombiner Vietnam med en av våre andre flotte destinasjoner.

Paradisreiser er spesialister med personlig erfaring på destinasjonen og vi skreddersyr deres reise i forhold til deres ønsker. Vi tilbyr gode priser, topp service og kunnskap. Kontakt oss for uforpliktende tilbud!
 
Innbyggere: ca. 90 millioner

Hovedstad:  Hanoi (ca. 6.5 millioner)

Største by: Ho Chi Minh (ca. 9 millioner)

Religion: Ca.80% tilhører ingen bestemt religion, ca. 10% er buddhister og ca. 10% tilhører andre religioner inkl. kristne og muslimer.

Tidsforskjell: Vietnam er 5 timer foran oss om sommeren og 6 timer foran oss om vinteren.

Valuta: Myntenheten heter Dong, VND.

Pass/Visum: Passet må være gyldig minst 6 måneder etter at reisen er avsluttet. Norske borgere på ferie kan oppholde seg i Vietnam i inntil 15 dager uten å søke visum. Flybillett videre/returbillett må fremvises.
Ønskes lengre opphold kan visum søkes gjennom ambassaden i Oslo
http//www.vnembassy-norway.org

Klima: Vietnam er et langstrakt land, - fra Hanoi til Ho Chi Minh City er det over 1600 km, og landet strekker seg over flere klimasoner. Destinasjonen egner seg som reisemål hele året, men man kan tilpasse hvilke deler av landet man velger å besøke i forhold til de forskjellige klimasonene.
 
Vi deler landet inn i tre hovedsoner:
Nordlige Vietnam: Hanoi, Sapa, Mai Chau og Halong Bay med mer.
Sørlige Vietnam: Ho Chi Minh City, Mekong, Phan Thiet/ Mui Ne, Con Dao og Phu Quoc med mer.
Sentrale Vietnam: Hue, Hoi An, Da Nang og Nha Trang med mer.
 
Nordlige Vietnam har gjerne kjølige, fuktige vintre mellom November og april, temperaturen i Hanoi kan på det kaldeste falle ned til 15°C. Sommermånedene mai til oktober er gjerne varme og tørre. Tyfoner kan forekomme i perioden juli – november, oversvømmelser kan forkomme i perioden mai til september.
Mars til april og september til desember er en ideell periode for å besøke nordlige Vietnam.
 
Sørlige Vietnam har tropisk klima. Luftfuktigheten er høyest i perioden mai til november, med normalt mest nedbør i perioden juni – august, men normalt er det uansett kun snakk om kraftige, korte byger. Det kan være fare for oversvømmelser i Mekong deltaet i perioden mai til november. Desember til april er normalt en tørr periode. Årlig snittemperatur ligger på ca. 25 - 30°C.
Desember til april er den beste perioden for reise til sørlige Vietnam, men denne delen av landet egner seg godt som reisemål året rundt.
 
Sentrale Vietnam erfarer ofte en blanding av den nordlige og sørlige klimasonen. Kystlinjen (Nha Trang – Hoi An – Da Nang) har normalt ganske tørt og varmt klima fra mai til oktober, og noe fuktigere klima og mer nedbør i perioden desember til februar. Det kan forekomme tyfoner i perioden juli til november. Det kan bli ganske kjølig i det sentrale høylandet i vinterperioden.
Desember til mars er den beste perioden for å besøke det sentrale høylandet, mens den sentrale kystlinjen er godt egnet som reisemål året rundt.
 

Åpningstider:
Mandag - fredag
kl. 08.30-16.00
Kontakt oss:
Tlf: 32 24 36 10
post@paradisreiser.no
Travelmarket Interactive