VALGTE
HOTELL
Spesialtilbud

Ocean Panorama Pool Villa, Six Senses Yao Noi - vinterspesial

Thailand, 8  dager
Fra: NOK.52.970,-

Ocean Pool Villa, Six Senses Yao Noi - vinterspesial

Thailand, 8  dager
Fra: NOK.42.680,-

9 netter i Oceanview Pool Villa på Banyan Tree Samui, Thailand

Thailand, 8  dager
Fra: NOK.31.460,-

Kamalaya 

Kamalaya er ett flott anlegg med privat strand beliggende på en frodig og tropisk åsside på sørøstsiden av den tropiske øya Koh Samui, ca. 45 minutters kjøring fra Koh Samui flyplass.

Kamalaya er ett tilfluktssted for deg som ønsker å bremse ned og gi slipp på gamle vaner. Her kan man oppleve en berikende og sunn ferie omgitt av rolige omgivelser og vakker natur. Stedet tilbyr et unikt konsept i personlig velvære og levende helse og fokuserer på holistisk medisin og komplementær behandling fra østlige og vestlige tradisjoner. Velværeprogrammene tilbyr blant annet løsninger for stress og utbrenthet, kondisjon og vektkontroll.
Sentrert rundt en hule som en gang tjente buddhistiske munker som et sted for meditasjon og åndelig retrett, er Kamalaya essens uttrykt i navnet: 'lotus (Kamal) riket (alaya)', et gammelt symbol for vekst og utfoldelse.

Rom
De 76 rommene og villaene ligger omgitt av granitt steinblokker, bekker og tropisk vegetasjon. Asiatiske tekstiler og nøye utvalgte kunstverk kombineres med moderne fasiliteter for å skape komfortable omgivelser.
Alle rom og villaer er utstyrt med air-condition, CD & stereoanlegg, kjøleskap, telefon, iPod-dock, yoga-matte, hårtørker og safe.
Rommenehar i utgangspunktet ikke TV/DVD-spiller, men dette kan settes inn på rommet etter ønske.
WiFi er tilgjengelig på rommet mot et tillegg.

8 Hillside rom (35 m2)
10 Hillside Garden View rom (35 m2)
6 Hillside Sea View rom (35 m2)
1 Rocktop Suite (56 m2)
10 Suites Sea View (65 m2)
20 Villas Sea View (75 - 100 m2)
13 Superior Suites Sea View (65 m2)
1 Garden Pool Suite (112 m2)
1 Rocktop Pool Villa (250m2)
1 Pool Villa – 1 bedroom (126m2)
2 Penthouse Pool Suites Sea View (142 m2)
1 Beachfront Villa – 1 bedroom (110 m2)
1 Beachfront Pool Villa – 1 bedroom (172 m2)
2 Beachfront Pool Villa – 2 bedrooms (215 m2)

Med unntak av laveste romkategori så har alle rom balkong/terrasse. Villaene har større terrasser med dagseng.
5 romkategorier har også ett lite privat basseng.

Restauranter og barer
Soma Restaurant - Sanskrit for «mat for guder». Er åpen hver dag til frokost og middag. Restauranten har spektakulær utsikt over sjøen og avsidesliggende øyer og tilbyr daglig set-menu i tillegg til a la carte som inkluderer fristende salater, lekre vegetariske retter, fersk fisk, sjømat, fjærkre og lam.
Utvalgte viner og desserter er tilgjengelig. Tilbyr også tilpassede retter for de som gjennomfører et Kamalaya Detox program.

Amrita Cafe - Sanskrit for «guddommelige nektar».
Åpen for lunsj hver dag og ligger i uformelle omgivelser med utsikt mot stranden. Tilbyr ferskpresset juice, salater og vegetarretter samt en grill for fersk grillet fisk, fjærfe, kjøtt og grønnsaker i tillegg til den spesielle detox-menyen.

The Alchemy Tea Lounge og The Alchemy Bar ligger over Soma Restaurant, med utsikt over Kamalaya og sjøen.
Et rolig sted for å nyte for snacks og drikkevarer hele ettermiddagen og kvelden. Blant utvalget finner man juice, et bredt utvalg av te, vin og eliksirer basert på taoistiske og thailandske urteblandinger.

Fasiliteter
Som en selvstendig landsby, har Kamalaya en rekke fasiliteter for å engasjere deg under ditt opphold.
Velværefasiliteter inkluderer Shakti Treningssenter, urtedamp hulen, Elixir Bar, Yoga Pavilion og Yoga Sala.
Det er to svømmebassenger på hotellet; et for trening og et for rekreasjon.
Kamalaya åpner også ut mot en rolig strand som i noen sesonger kan ha litt lav vannstand.
Man finner kunstgalleri, som arrangerer utstillinger fra noen av regionens mest inspirerende artister, på anlegget i tillegg til bibliotek og TV-stue som tilby muligheten for kreativ stimulering og ettertanke. I tillegg er Monks Cave et inspirerende sted for refleksjon og meditasjon.
Kamalaya har en rekke utfluktsmuligheter for gjestene som ønsker å utforske Koh Samui og avsidesliggende øyer. Thailand er kjent for sitt enorme utvalg av vakre templer, helligdommer og religiøse bygninger og anlegget tilbyr også sine gjester muligheten til å oppdage noe av Koh Samuis kulturelle bakgrunn.
Kajakkpadling, sykling, båtturer, golf og tennis er blant aktivitetene som kan arrangeres.
Koh Samui har et tropisk monsunklima og er varmt og fuktig det meste av året. Mest nedbør normalt i månedene oktober og november. I resten av året er regnbygene av kort varighet som er typisk i tropisk klima. Øya ser i gjennomsnitt i underkant av 2000 mm nedbør årlig så i forhold til resten av Sør-Thailand er været her forholdsvis tørt.
Perfekt for enslige og par som ønsker en sunn og avslappende ferie i behagelige omgivelser, eller en vennegjeng, evnt flere generasjoner av voksne som ønsker å reise sammen.
Åpningstider:
Mandag - fredag
kl. 08.30-16.00
Kontakt oss:
Tlf: 32 24 36 10
post@paradisreiser.no
Travelmarket Interactive