Spesialtilbud

Cape Town, Cape Winelands, Sabi Sands safari, Victoria Falls og Botswana

Botswana, 14  dager
Fra: NOK.106.580,-

Den ultimate sørlige Afrika opplevelsen! Cape Town, Cape Winelands, Sabi Sands safari, Victoria Falls og Botswana

Sør-Afrika, 14  dager
Fra: NOK.106.580,-

Rovos Rail & Cape Town

Sør-Afrika, 8  dager
Fra: NOK.49.720,-

Makutsi Safari Springs 

Meget veldrevet, intim og hyggelig safarilodge beliggende mellom Drakensbergfjellene og Krüger Nasjonalpark, ved bredden av elven Makutsi. Ca. en time vest for Kruger Nasjonalpark.

Lodgen drives av en Sørafrikansk storfamilie som drifter den med stort engasjement for naturen og omgivelsene.

Her kan ren og utilslørt afrikansk natur nytes med naturens fred og stillhet, et flott og prisgunstig safarialternativ i Sør-Afrika, velegnet for bare familieferie, bryllupsreise, enslige og gruppereiser.
Makutsi er et lite stykke Afrika, omringet av natur, dyreliv, varme kilder og en fredelig atmosfære.
 
Safari
Alle safarier og utflukter ledes av engelsktalende guider. Makutsi nyter godt av over 12000 hektar afrikansk natur, hvor de kan ta med gjester på safariturer i åpne Landrovere. Mesteparten av det afrikanske dyrelivet finnes her, inkludert "The Big 5".

I nærområdet rundt Makutsi finner man mange vakre og kjente landemerker som Krüger Nasjonalpark og Blyde River Canyon.
Et besøk i den autentiske stammelandsbyen Sotho gir dere en autentisk opplevelse av lokalbefolkningen og den lokale kulturen.

Overnatting
Afrikanske rondavler (runde hytter) som ligger spredt rundt omkring i den åpne Makutsileiren. Alle rondavler har privat baderom, elektrisitet, minibar, takvifte og vannkoker til kaffe/te.

Leiren er ikke gjerdet inn, hvilket gir dere en genuin opplevelse av det rike dyrelivet i dette flotte naturreservatet. Samtidig betyr dette at enkelte regler må følges, blant annet får man ikke gå til fots mellom fellesarealene og hytten sin etter mørkets frembrudd. Da blir gjestene kjørt til og fra rondavlene av personalet. 

Fasiliteter
Basseng
Dette er en perfekt og avslappende måte å få ladet batteriene på, innimellom safarier og andre utflukter. 
Kildevann går ut til hver enkelt rondavel, og brukes således til både bade- og trygt drikkevann.
Safari-/ suvenir butikk
Internettilgang
Bibliotek
Tennisbane
Trimrom

Måltider
Maten er en sunn blanding av viltspesialiteter, hjemme dyrkede grønnsaker og storfekjøtt fra eget oppdrett.
Frokost og middag er inkludert i våre safaripakker på Makutsi, enkle lunsjretter kan bestilles direkte på stedet.
Godt utvalg av mat og drikke til gunstige priser.

Familien
Siden slutten av 70-tallet har familien Weber både eiet og drevet Makutsi, og i løpet av årene har Makutsi og området rundt utviklet seg til et førsteklasses viltreservat. Familien er involvert i alle aspekter av driften, noe som gir en avslappet atmosfære og et personlig preg til oppholdet. All informasjon er førstehånds, og entusiasmen for naturen og dyrelivet som omringer Makutsi er genuin og inspirerende.

Våre safaripakker på Makutsi
Makutsi Classic Package
Dag 1: Dere blir møtt ved ankomst Hoedspruit eller Phalaborwa flyplass og kjørt til lodgen. Nyt en avslappende ettermiddag og bli kjent med lodgens fasiliteter før en tradisjonell middag serveres under åpen himmel.

Dag 2: Tidlig 3-timers morgensafari før frokost. Oppdag hvordan oppgivelsene våkner til liv i det natt blir til dag. Flere av Afrikas dyrearter kan oppleves på nært hold, som for eksempel elefant, nesehorn, sebra, løve, sjiraff, krokodille, flodhest, leopard osv. Etter frokost vil dere kunne nyte en rolig formiddag på lodgen for å fordøye morgenens inntrykk før dere tidlig ettermiddag igjen skal ut på en 3-timers safari, hvor dere vil returnere til lodgen akkurat i tide for en avslappende drink i solnedgangen før middag.

Dag 3: Avreise fra lodgen kl. 5 om morgenen for en full dags safari i den anerkjente Krüger nasjonalpark. I de tidlige morgentimene er det muligheter for store dyreopplevelser på veien, før dere stopper for en medbragt piknikfrokost. Etter frokost fortsetter safarien i Krüger før dere stopper på en av parkens lodger hvor dere før mulighet til å kjøpe dere lunsj før safarien fortsetter. Dere returnerer til Makutsi Safari Springs rundt klokken 16 - 17.00, og ankommer lodgen i tide for en deilig middag, fulle av inntrykk fra en opplevelsesrik dag.

Dag 4: Etter gårsdagens travle program kan dere nyte en rolig frokost og morgen på lodgen. Rundt tretiden vil dere igjen tatt med ut på en 5-timers "Simba safari". Ved solnedgang vil dere ha en kort stopp underveis med en liten drink og noe lett å spise, før dere forsetter safarien i skumringen for å oppleve dyrene som er mer aktive på nattestid. Husk å ha med gode og varme klær, spesielt på vinterstid, da det fort blir kjølig når solen har gått ned. Ankomst lodgen rundt klokken åtte for en hyggelig middag ved lodgen.

Dag 5: Etter frokost kjører dere mot de bergtagende Drakensberg fjellene og Blyde River Canyon. Det vil bli flere stopp underveis med muligheter for å ta bilder, og kjøpe lokalt kunsthåndverk og møte lokalbefolkningen. Ankomst lodgen igjen rundt kl. 16.-17.00. Middag serveres i lodgen på kvelden.

Dag 6: Denne dagen kan dere nyte en 3-timers safari, - enten på morgenen eller tidlig ettermiddag. Resten av dagen har dere muligheten til å slappe av i bassenget, slappe av på terrassen til din hytte, besøke "The Hippo Hide" (utsiktspunkt for å se flodhester) eller annet. Middag i lodgen på kvelden.

Dag 7: Etter frokost på lodgen blir dere kjørt til Hoedspruit eller Phalaborwa flyplass for deres videre reise.


Makutsi Walking Safari Package
Dag 1: Dere blir møtt ved ankomst Hoedspruit eller Phalaborwa flyplass og kjørt til lodgen. Nyt en avslappende ettermiddag og bli kjent med lodgens fasiliteter før en tradisjonell middag serveres under åpen himmel.

Dag 2: Etter frokost på lodgen, kan dere nyte en rolig formiddag før dere rundt tretiden vil blir med ut på en 5-timers "Simba safari". Ved solnedgang vil dere ha en kort stopp underveis med en liten drink og noe lett å spise, før dere forsetter safarien i skumringen for å oppleve dyrene som er mer aktive på nattestid. Husk å ha med gode og varme klær, spesielt på vinterstid, da det fort blir kjølig når solen har gått ned. Ankomst lodgen rundt klokken åtte for en hyggelig middag ved lodgen.

Dag 3: Nyt en tidlig 3-timers morgensafari i parken før dere returnerer til lodgen for frokost. Tidlig på formiddagen forlater dere hovedcampen, en kort kjøretur vil ta dere til Makutzi Tented Camp. etter å ha kommet på plass, så vil dere bli tatt med ut på deres første safari til fots. Dere returnerer til teltleiren ved solnedgang for middag og overnatting.

Dag 4: Tidlig start med en 3 til 4 timer lang safari til fots før frokost ved campen. Formiddagen tilbringes i campen, enten ved bassenget eller ved deres private telt med utsikt mot vannhullet.
Etter en sen lunsj er det igjen tid for og utforske naturen og dyrelivet til forts, ca. 3 - 4 timer før retur til campen for middag og overnatting.

Dag 5: Tidlig morgensafari til fots før frokost ved campen, deretter blir dere transportert med bil tilbake til Makutsi Safari Springs hovedcamp for en avslappende ettermiddag før middag på lodgen.

Dag 6: Etter frokost kjører dere mot de bergtagende Drakensberg fjellene og Blyde River Canyon. Det vil bli flere stopp underveis med muligheter for å ta bilder, og kjøpe lokalt kunsthåndtverk og møte lokalbefolkningen. Ankomst lodgen igjen rundt kl. 16.00. Middag serveres i lodgen på kvelden.

Dag 7: Etter frokost på lodgen blir dere kjørt til Hoedspruit eller Phalaborwa flyplass for deres videre reise.

Safaripakkene kan utvides etter eget ønske.
En flott og prisgunstig camp for enslige, par, familier og grupper.


Safari i Sør-Afrika kan kombineres med mange av våre andre store begivenheter på destinasjonen, som Cape Town, vindistriktene, Garden Route, Rovos Rail m.m.
Safari i Sør-Afrika kan også enkelt kombineres med flere av våre andre flotte reisemål som Mosambik, Botswana, Victoria Falls, Namibia, Mauritius, Dubai m.m. Kontakt oss for skreddersydd reise!
 
Åpningstider:
Mandag - fredag
kl. 08.30-16.00
Kontakt oss:
Tlf: 32 24 36 10
post@paradisreiser.no
Travelmarket Interactive