Mahé 

Ditt første møte med Seychellene blir gjerne hovedøya Mahè hvor den internasjonale flyplassen ligger. Mahè er den største av øyene og her bor ca. 90% av befolkningen. I Victoria, som sies å være verdens minste hovedstad er innbyggertallet ca. 1.730. Byen har ett fåtall lyskryss og er lett å orientere seg i. I Victoria finner du restauranter, kunstbutikker, souvernirbutikker og marked. På markedet i Market Street finner dere daglig (unntatt søndag) et godt utvalg med fisk, krydder, grønnsaker og frukt.

Hotellene på Mahè ligger spredt på øya, den største konsentrasjonen av hoteller og restauranter finner du i kjente Beau Vallon Bay med sin langstrakte sandstrand. Her ligger også flere store hotell som er av eldre dato og blant de første hotellene på Seychellene.

Den vakreste delen av øya er syd og vestkysten.

Vi gjør oppmerksom på flere hotell kaller seg både 3* (mellomklasse), 4* (førsteklasse) og 5* (luksus) uten at dette er noen internasjonal klassifisering. Vi er jevnlig på Seychellene og prøver ut de forskjellige hotellene og deres fasiliteter. På våre hjemmesider finner dere de hotellene vi mener passer for det norske markedet og med den klassifisering og beskrivelse vi mener er korrekt.

Oppdag gjerne øya på egenhånd med leiebil, de kjører på venstre side og veien er smal, men så er trafikken også liten. Vår agent på Seychellene arrangerer også rundturer på Mahè og turer til de andre øyene.

Selv om Mahè er den mest travle av øyene er overbefolkning på strendene også ett fremmedord her. Det er ikke vanskelig å finne et sted kanskje helt for seg selv…… Vi kan tilby alt fra hoteller med alle fasiliteter til gjestehus og hyggelige self-catering anlegg for de som ønsker en mer selvstendig ferie.

Mahè er en vakker øy med valgmuligheter og vi anbefaler gjerne øya i kombinasjon med en eller flere av de andre øyene.
Åpningstider:
Mandag - fredag
kl. 08.30-16.00
Kontakt oss:
Tlf: 32 24 36 10
post@paradisreiser.no
Travelmarket Interactive