Spesialtilbud

Julespesial - 10 netter på luksuriøst golfhotell - Lemuria, Seychellene

Seychellene, 11  dager
Fra: NOK.59.990,-

La Digue 

La Digue er kanskje en av de aller vakreste av øyene? Den er en riktig paradisøy og har helt sin egen atmosfære.
La Digue er i tillegg den mest fotograferte av øyene og de fleste bildene du finner i kataloger osv. er gjerne tatt der.
Du når La Digue etter 20 minutter med båt fra Praslin, det er også mulig å ta helikopter fra Mahè.

Sykkel er nøkkelord for å komme seg rundt på La Digue, de fleste vakre områdene er kun en kort sykkeltur unna. Det er også flott å gå rundt på øya. 

L`Union Estate er nasjonalpark og et område hvor du kan se et gammelt Plantasjehus, Copra Factory, hilse på og mate mange kjempeskilpadder og avslutte med et bad på vakre Anse Source d`Argent.

Vi mener La Digue nærmest er et "must", du kan kombinere La Digue med de andre øyene eller ta dagsturer fra Mahè og/eller Praslin.

Når det gjelder bosteder finnes kun gjestehus/bungalower og noen hotell. Flere sjarmerende og med god mellomklasse standard/førsteklasses (4*) standard.

Det er viktig å være klar over at på La Digue så bor man i et lokalmiljø om man velger gjestehus eller hotell. Dvs. om man bor på self-catering, gjestehus eller hotell så kan man høre lokal musikk, haner som galer, kuer som brauter og hunder som bjeffer. Dette hører med!

Det finnes biler på øya, men kun som taxi eller varetransport. Det er ikke mulig å leie bil (heldigvis). I tillegg finnes det nå flere elektriske "golfbiler" som ofte benyttes mellom båtterminalen og bostedene. De siste årene har øya blitt svært populær og sykkeltrafikken bærer noe preg av dette. 

Vi gjør oppmerksom på flere gjestehus/hotell kaller seg både 3* (mellomklasse), 4* (førsteklasse) og 5* (luksus) uten at dette er noen internasjonal klassifisering. Vi er jevnlig på Seychellene og prøver ut de forskjellige hotellene og deres fasiliteter. På våre hjemmesider finner dere de hotellene vi mener passer for det norske markedet og med den klassifisering og beskrivelse vi mener er korrekt.
Åpningstider:
Mandag - fredag
kl. 08.30-16.00
Kontakt oss:
Tlf: 32 24 36 10
post@paradisreiser.no
Travelmarket Interactive